Tof lijf!

Als je op dieet gaat om af te slanken en die vol kunt houden dan geeft je dat natuurlijk een goed gevoel. Een tof dieet wat niet moeilijk te volgen is en waarbij je ook geen last krijgt van dat verdomde hongergevoel is natuurlijk nog veel beter. Ik heb veel mannen en vrouwen gezien met dit probleem en die nooit een dieet volhouden omdat ze er niet aan kunnen wennen of een enorme trek hebben en weer beginnen te eten. Afvallen op zich is dus helemaal niet zo gemakkelijk en nog veel minder tof als je met dit probleem te kampen hebt.

Op het internet kun je hier veel over vinden en een toffe site hiervoor is stayhealthy.nl. Ik heb er zelf gebruik van gemaakt en daar een gezond dieet van gedownload en een hulpmiddeltje voor het hongergevoel erbij besteld. Het is niet dat ik echt veel moest afvallen maar moest wel een paar kilootjes kwijt. Ik heb er drie weken over gedaan om weer op mijn gewicht te komen en zonder hongergevoel of moe te zijn gedurende het dieet.

Het dieet was heel gemakkelijk klaar te maken en mee te nemen dus kon ik buitenshuis het dieet ook probleemloos volgen. Voor mij is het namelijk belangrijk een gezond dieet te kunnen volgen en deze niet te hoeven onderbreken om een of andere reden en dat was me met dit dieet dus goed gelukt. Nu is mijn zusje ermee begonnen omdat ze ook een paar kilo kwijt moest op voorschrift van de huisarts. Tot nu toe werkt het bij haar ook prima en voelt ze zich bovendien prima dus dat moet lukken. We gaan nu ook drie keer per week naar de gym om de conditie en ons uiterlijk een beetje te verbeteren en wie weet misschien gaan we eerdaags ook voor een nieuwe look.