Auto leasen

Onder de vele dingen waar ik geïnteresseerd in ben en uren mee bezig kan zijn staan ook de auto’s. Ik ben namelijk een echte auto fan en dat mogen dan oude klassieke auto´s zijn of gloednieuwe dat maakt niet uit. Ik heb vroeger van mijn vader eens een oud Volkswagentje gehad en die hebben we samen toen helemaal opgeknapt en waar ik nog veel plezier van heb gehad tijdens mijn studiejaren. Zulke dingen vind ik dus echt tof om te doen. Hier heb ik veel gelezen over de lease opties voor bedrijven.

Ik ben op het moment aan sparen voor een nieuwe wagen wat me trouwens wel een beetje tegenvalt omdat de prijzen zo enorm gestegen zijn en ik het met mijn drie kinderen dus een best grote familiewagen nodig heb. Ik had wel een auto maar die heb ik voor een paar maanden verkocht omdat deze mij teveel onkosten gaf en het niet haalbaar meer was om hem iedere keer weer op te laten knappen.

Ondertussen moet ik dus toch naar mijn werk en doe ik ook veel dingen met mijn familie en heb ik voor een poosje auto leasen gekozen zodat ik niet zonder auto zit maar ook mijn spaargeld niet uit hoef te geven en dus lekker verder kan totdat ik het bedrag voor een nieuwe auto bij elkaar heb. Auto leasen is voor mij dus een fantastische oplossing op dit moment. Ik betaal maandelijks een klein bedrag voor de auto en kan er overal mee naar toe met mijn kinderen. Ik denk dat ik er trouwens nog een periode bovenop ga doen voordat ik mijn auto ga kopen of misschien doe ik wel een financial lease waar je na de periode eigenaar van de auto bent, dat is natuurlijk ook een goede optie. Nou ja, ik zie nog wel hoor haast hebben we er niet bij dus gaan we nog maar even lekker door met het leasen.